Noderīgi padomi

Labākie Nike skriešanas apavi

Nike apavi sievietēm plašā klāstā
05 08 2021
oranzi sporta apavi skriesanai

Pavasaris tuvojas straujiem soļiem, un līdz ar gājputniem un īsiem svārciņiem tuvojas arī maratonu sezona! Nemainīgi – sportisti par vienu no labākajām izvēlēm skriešanai atzīst Nike apavus.

Kādēļ? Stilīgi?

Jā! Cenas ziņā pieejami? Visnotaļ! Lieliski piemēroti sportam? Pilnīgi noteikti! Lasiet tālāk 5 iemeslus, kāpēc Nike apavi ir jāiekļauj šīs sezonas skriešanas garderobē!

sporta apavi treniniem

Modes tendences nosaka arvien vairāk sportisku elementu ikdienas garderobē

Kaut arī Nike ir sporta preču zīmols, nenoliedzami – daudzi labprāt sportam paredzēto apģērbu valkā arī ikdienā. Un ne velti – sportam paredzētie apģērbi un apavi ir ērti, radīti no viskvalitatīvākajiem materiāliem, kā arī – gaumīgi! Neslīdošās ārējās zoles, gaisu caurlaidīgie virsmas materiāli un pēdu balstošā starpzole ir tieši tas, kas vajadzīgs, dodoties ikdienas skrējienā pa pilsētas džungļiem!

Jaunākās tehnoloģijas un inovācijas tieši Nike apavos

Neticami, cik daudz inovāciju un izgudrojumu ienāk mūsu dzīvē līdz ar tehnikas progresu un skaidrāku izpratni par vēlmēm un vajadzībām. Nike apavi  skriešanai nav izņēmums – kaut arī šķiet, ka sporta apavu sektorā viss jau ir redzēts un neko labāk paveikt nav iespējams, Nike to tomēr spēj, lūk, daži jauninājumi, ko var redzēt vai drīzumā varēs redzēt veikalu plauktos:

  • Flyknit apavi – apavi, kuri pieguļ kā zeķes, nodrošinot labāko iespējamo atbalstu, vienlaikus līdz minimumam samazinot iespējamo šuvju skaitu. Apavi tiek radīti, izmantojot adīšanas iekārtas, kas noauž visu kurpes virskārtu kā vienu elementu, tādējādi vairs nav nekādu kopā sašūtu gabaliņu un vīļu.

  • Nike React – maigākais, gludākais un elastīgākais zoļu materiāls, ko Nike jebkad ir radījis. Pašlaik pieejams vien basketbola apaviem, bet drīzumā – arī skriešanas apaviem.
  • Nike Flyleather – virsmas materiāls, kas radīts, domājot par vidi un tās aizsardzību.

Un tie ir tikai daži no pēdējo gadu jauninājumiem, ko savā inovāciju klāstā piedāvā Nike!

Nike būtība un zīmola vēstījums

Kurš gan nezina, kā izskatās askētiskais Nike logo un dinamiskais sauklis “Just do it”! Un tieši tā arī ir – ja kājās ir Nike krosenes, paveikt var visu! Elegantais logo grezno jebkuru apavu pāri un lieliski der arī kā ikdienas apģērba elements.

Produktu klāsts

Nike dizaineri ir padomājuši par visiem – gan tiem, kam sports ir dzīvesveids, gan arī tiem, kam vienkārši patīk ērti ģērbties un vienlaikus labi izskatīties. Nike komandā ir strādājuši tādi pasaulslaveni dizaineri kā Tinker Hatfield, Bruce Kilgor un Sergio Lozano. Tāpat vairākums Nike sporta apavu ir paredzēti mazgāšanai veļasmašīnā! Jā, tieši tik vienkārši – šī zīmola apavus drīkst mazgāt veļasmašīnā, un tie būs atkal kā jauni (un svaigi).

Nike skriešanas apavi sievietēm


Nike skriešanas apavi vīriešiem


Sasniegumi, kuru kalšanā piedalījušies Nike apavi

Ne viens vien atlēts ir pieveicis maratonu ar lieliskiem rezultātiem tieši ar Nike apaviem kājās! Un tā nav vienkārša sagadīšanās – Nika apavu zoles ir radītas tā, lai no katra soļa atdotu atpakaļ līdz pat 85% enerģijas! Tas ir nepārspējams rādītājs, kas palīdz sasniegt iespaidīgus rezultātus. Nike apavu salīdzinājums rāda, ka visjaunākajiem skriešanas apavu modeļiem ir pat par 4% uzlabota skriešanas ekonomija. Tos, kas skrien, šie cipari neatstās vienaldzīgus.

sporta apavi skriesanai

Kur nopērkami Nike apavi par vislabāko cenu?

Nike apavi visplašākajā klāstā pieejami interneta veikalā 220.lv. Gan sportam, gan brīvajam laikam, gan ikdienai, gan… sporta svētkiem! Nike apavus savā īpašumā var iegūt, sākot no 25 eiro! Ielūkojieties jau tūlīt un izvēlieties savus apavus, ar ko ieskriet pavasarī!

Pircējiem patika šis ieraksts

5/5
2 Pircēju vērtējumi

Kā jūs novērtējat šo ierakstu?